fredag 12. november 2010

Topplisten min over romantiske filmer

Hele livet har jeg vært litt  i overkant opptatt av kjærlighet og romantikk. INGENTING gjør meg i bedre humør enn å nyte en god film, med en stor dose kjærlighet. Selfølgelig med en pepsi max og en skål med smågodt. Da er livet herlig!!!




Dagboken/ The notebook :

Settingen er på et pleiehjem : En pen eldre mann nærmer seg en alzheimer-rammet, vakker kvinne; han vil gjerne lese en historie for henne.
En historie som tar oss 60 år tilbake i tid. En fattig gutt fra en musikerfamilie.Og en vakker, energisk og viljesterk rikmannsjente. Søt musikk oppstår - men kan kjærligheten vokse og overleve over kultur- og standsgrensene?
En kjærlighetshistorie i begge ender av livet *sukk*




PS i love you:

Holly (Hilary Swank) er en vakker og smart kvinne som er gift med sin store kjærlighet Gerry. Som forresten spilles av den meget kjekke Gerald Butler. Så når Gerry blir syk og dør, tar det nesten livet av Holly.
Ingen kjenner Holly bedre enn Gerry, og som den gentlemannen han er. Har han selfølgelig tenkt på alt.  Før han døde skrev han 10 brev, som sakte skal bringe Holly tilbake til virkeligheten. Alle med signaturen
*PS I LOVE YOU*

Hvordan bli dumpet på 10 dager

Hvordan bli dumpet på 10 dager :

Matthew McConaughey er kjekk, en meget god grunn til å se denne flotte filmen.
Kate Hudsen er en søt journalist som skal skrive en artikkel vinklet
"hvordan man kan bli dumpet av en kjæreste innen 10 dager"
På ett discotek møter hun gutten, som skal bli hennes offer. Han på sin side kan sikre seg drømmejobben, dersom han greier å skaffe seg en jente som er glad i ham. I løpet av 10 dager.
Begge skal altså lure hverandre. Dette blir det hvertfal humor av , kanskje også litt kjærlighet ? ?  :)

The Holiday - Soundtrack - Musikk

The Holiday

Iris og Amanda, to meget forskjellige kvinner. Den ene bor i ett koselig, engelsk hus. Og den andre i en flott villa i Hollywood. Men de har et likhetstrekk - dårlig erfaring med menn.
Over internett finner de tonen, og bestemmer seg for å bytte husvære for en periode. Dette leder de til det de minst ventet seg,  selfølgelig, en ny romanse. 
Jude Law , Jack Black, Kate Winslett og Cameron Diaz er hovedpersonene i denne nydelige filmen.

Love Actually - DVD - Film

Love actually:
En kjempesøt julefilm som handler om kjæresteforhold, ekteskap, far og sønn og rockestjerner og managere. Alle gjør de Love Actually til en film der ikke bare en historie blir fortalt, men ti forskjellige historier som flettes i hverandre. Så hvis du ser deg godt nok omkring, vil du se at kjærligheten faktisk finnes overalt.
En helt syk rolleliste i denne filmen : Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Keira Knightley osv


Dirty Dancing - DVD - Film

Dirty dancing :

TIDENES FILMSUKSESS!!

Patrick Swayze som den erfarne danseinstruktøren Johnny og Jennifer Grey som den uskyldige, 17-årige Baby. Dampende sexy dansescener og sanselig rytme fra " i had the time of my life" av Jennifer Warnes.
Ett fantastisk soundtrack hører også med sammen med denne filmen.





Cocktail :

Under studietiden havner Brian Flanagan opp som bartender hos Douglas Couhlin. Med sin sjarme, dyktighet  og utseendet gjør han fort stor suksess. 
Han åpner en bar i Jamaica, og lever det gode liv med damesjekking som sin store hobby.
Men så møter han og forelsker seg i nydelige Jordan.  Etterhvert oppstår det problemer mellom paret. Og han flytter tilbake til New York.
Men savnet etter Jordan blir stort. Og Brian må ta ett oppgjør med seg selv, hvis han skal klare å vinne sin store kjærlighet Jordan tilbake.

Tom Cruise og Elisabeth Shue spiller hovedrollene.
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...