søndag 19. desember 2010

Hjemmelaget frokostblanding

Isteden for å kjøpe ferdig frokostblanding er det veldig enkelt å lage sin egen blanding.
Jeg bruker samme frø som jeg har i knekkebrødene mine. Men her er mulighetene mange.
Serveres med yoghurt eller melk med rosiner eller bær på toppen!

400 gram havregryn
100 gram linfrø
200 gram solsikkefrø
150 gram hakkede mandler
100 gram sesamfrø


5 ss nøytral olje
2 ss flytende honning


Tørket bananer
Tørket aprikos
Rosiner




Bland alle frøene utover i en stor langpanne. Olje og honning blandes sammen og helles over kornblandingen. Rør godt rundt i langpannen slik at alle frø får ett tynt oljelag.
Stekes på varmluftovn på 160 grader i ca 40 minutter.
Rør litt innimellom slik at de får en gyllen brun farge. Avkjøles!

Tilsett tørket frukt og oppbevar blandingen  i en tett boks eller glass.


Sunt, godt og billig!




Klem og hilsen Kjerstin :)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...