Passer perfekt til hverdagskosen i høstmørket. Gjerne med en stoor varm kopp kakao eller te. Bare fordi man fortjener det. Det er de små ting i hverdagn som teller. Disse smaker himmelsk med så enkelt pålegg som brunost, ellers anbefaler jeg å prøve disse med skinke,agurk og tomat:)
4 dl sammalt hvete grov
4 dl havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesam frø
1 dl linfrø
1 ts salt
7 dl vann
Bland det tørre og tilsett vann. La det svelle i 20 min
Denne oppskrifta holder til to langpanner. Bruk slikkepott til å fordele røren jevnt og tynt utover.
Del opp i passe biter ved hjelp av en kniv før steking.
Settes i ovn, helst varmluft, i 160 grader i ca en time. Stek ett brett øverst og ett på nederste rille. Bytt plass halveis i steketiden.
Sett opp ovnsdøra etter endt steketid slik at fuktigheten fra knekkebrødene kommer ut. Hvis ikke kan de lett bli litt seige.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar